Cristina Nichitus Roncea – Fotograf

Cristina Nichitus Roncea – Fotograf

Photography Studio – Kids & Family

Studioul de Fotografie a Familiei taleMaternitatea, primele clipe de viaţă, primele zile, botezul, primii paşi, primii ani ai copilului tău, toate aceste clipe minunate merită şi trebuie fotografiate pentru a rămâne memorate într-o manieră profesionită, în imagini vii, pe care să le poţi dărui copiilor tăi.  

Portofoliu: http://www.photographystudio.ro/portofolio/

Contact: http://www.photographystudio.ro/contact/

“După ce am colaborat tot anul şi după ce am văzut ce minunăţii poate face Cristina Nichituş cu aparatul de fotografiat, am decis ca ea să fie fotograful oficial al Itsy Bitsy FM. Pozele făcute de ea sutelor de mame cu copii şi zecilor de personalităţi nu sunt doar frumoase, ci au emoţie, sensibilitate şi mesaj. Pot spune că au o lumină specială din toate punctele de vedere.”
(Nadia Tătaru, director, Radio Itsy Bitsy)

 

nichitus.ro – Cristina Nichitus Roncea – blog de fotografie.

 

Părintele Justin Mărturisitorul – Album foto de Cristina Nichitus Roncea. Prefaţa de Aspazia Oţel Petrescu. Sute de fotografii si vorbe de duh ale Părintelui Justin Pârvu, sfântul lui Dumnezeu de la Petru Vodă. Editura Mica Valahie, Bucuresti, septembrie 2013.

Multumesc Uniunii Ziaristilor Profesionisti din Romania pentru premiul de excelenta “Altar” acordat in 2014 pentru realizarea albumului “Parintele Justin Marturisitorul” .

 

precum-in-cer.ro – Albumul de fotografie si expozitiile “Precum in cer, asa si pe pamant – Calatorie foto prin lumea ortodoxa romaneasca” de Cristina Nichitus Roncea. Editura Compania, Bucuresti, decembrie 2011.

Multumesc Asociatiei Jurnalistilor si Scriitorilor de Turism din Romania pentru premiul acordat in 2012 pentru realizarea albumului “Precum in cer, asa si pe pamant”.

 

basarabia-bucovina.info – Proiect de recuperare vizuala a spatiului istoric romanesc.

Multumim Uniunii Ziaristilor Profesionisti din Romania pentru acordarea premiului I, pentru presa scrisa si online, portalului Basarabia-Bucovina.Info pentru reportajele din Transnistria realizate in 2012

 

fotografiromani.ro – portalul celor mai buni fotografi romani de pretutindeni.

 

icoanepesticla-sapanta.ro – icoane pe sticla pictate de artistul popular din Sapanta, Ioana Lutai. Proiect realizat de Cristina Nichitus Roncea: fotografii, realizare si administrare site, promovare online.

 

Contact: photographystudio.ro@gmail.com

 

 

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *