Basarabia-Bucovina.Info
Read Time:1 Minute, 15 Second

Basarabia-Bucovina.Info

0 0

Basarabia-Bucovina.Info - proiect interactiv de recuperare vizuala a spatiului istoric romanesc

Basarabia-Bucovina.Info – Proiect interactiv de recuperare vizuala a spatiului istoric romanesc, lansat pe 15 ianuarie 2012, de ziua “Romanului Absolut”, Mihai Eminescu.

Portalul Basarabia-Bucovina.Info sustine propasirea tuturor romanilor din teritoriile istorice romanesti in egala masura cu cei din tara, sub indemnul: “Aceeasi Limba, Acelasi Popor: Poporul Roman”.

Felicitari Uniunii Ziaristilor Profesionisti din Romania pentru tema abordata pentru competitia Premiilor UZPR pentru anul 2012:

“Reportajul, ancheta publicistică şi articolul de atitudine în slujba promovării/apărării identităţii culturale a comunităţilor româneşti, din afara fruntariilor României”.

Multumim UZPR pentru acordarea premiului I, pentru presa scrisa si online, portalului Basarabia-Bucovina.Info pentru reportajele din Transnistria, realizate in 2012. ( Incursiune in Transnistria: Tighina vazuta de Basarabia-Bucovina.Info si Incursiune in Tiraspol)

Basarabia-Bucovina.Info. Pornit de la o necesitate – existenta pe internet si in sfera educational-informationala a unor imagini din spatiul istoric si etno-cultural romanesc – portalul nostru se afla inca la inceput de drum. Am parcurs pana acum circa 20.000 de kilometri, in special in Basarabia si nordul Bucovinei dar si in Maramuresul istoric, si am adunat peste 50.000 de imagini, completate de zeci de filmari. O parte se gasesc deja aici, in Albumele noastre, altele sunt pe Flickr, Picasa, YouTube, DailyMotion, Vimeo. Contul si Pagina de Facebook au fost intregite acum si cu un Grup de discutii. Fotografiile noastre au fost preluate de ziare, reviste, agentii de presa si televiziuni, carora le multumim.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Precum-in-cer.ro
Next post Părintele Justin Mărturisitorul